Amsterdam – Joop Woortmanplein

Opdrachtgever

Gemeente Amsterdam

Verharding

betontegels

Aannemer

Rutte Wegenbouw

Producten

Langsvoegen van 4 mm

Het Joop Woortmanplein was toe aan een reconstructie. Het plein bestaande uit 2 delen is weer samengevoegd tot 1 plein, net zoals het ooit was aangelegd. De gehele inrichting is vernieuwd, het vormt nu weer het hart van de wijk. Het plein is helemaal vlak, oogt rustig en is gericht op de toekomst. Door de Rainproof inrichting waarbij het hemelwater via drainvoegen wordt afgevoerd naar een onderliggend lavapakket wordt de grondwaterstand op peil gehouden, wat steeds belangrijker wordt. Denk aan de droge zomers van de afgelopen jaren.

duurzame inrichting  | vlak aangelegd plein, voor iedereen toegankelijk  | water bergen daar waar het valt

Delen op social media

© 2021 – 2022 Drainvast bv – uw innovatieve partner  |  Webdesign door Li-Z en MvD ICT Projects